3 FORDELE VED AT BENYTTE SERUMNORDIC VIPPESERUM

Lange, mørke og tætte vipper. Er det ikke noget, de fleste kvinder drømmer om? Mange gør i hvert fald, og efterspørgslen på netop det er højere end nogensinde før. Hos Serum Nordic har vi derfor skabt et øjenvippeserum til dig, som ønsker længere, fyldigere samt stærkere vipper og bryn. Vores vippeserum kan både bruges til bryn og vipper, og du får altså en 2-i-1 løsning, hvilket må være én af de allerstørste fordele ved vores produkt. Du slipper altså for at skulle investere i to forskellige serummer, hvilket i den grad kan mærkes på økonomien.

Foruden den unikke 2-i-1 løsning er der også en række andre fordele ved at bruge vores øjenvippeserum, som vi vil gennemgå i dette indlæg. Helt konkret gennemgår vi 3 fordele ved at bruge vores vippeserum til bryn og vipper. Selvom det måske bliver en lille smule rosenrødt og ananas i egen juice, ønsker vi egentligt blot at klæde dig ordentligt på og afklare eventuelle tvivlsspørgsmål, så du ved, hvad der venter dig, når du benytter vores serum.

100 % TILFREDSHEDSGARANTI ELLER PENGENE RETUR

Hos Serumnordic stiller vi ikke garantier i forhold til, hvordan din hud reagerer på produktet. Ikke fordi vi ikke vil, men fordi vi ikke kan. Det er rigtigt svært at vide, hvordan du reagerer på produktet, eftersom du kan gå rundt med allergier eller overfølsomheder over for stoffer, vitaminer eller mineraler, som er uopdagede. Derfor stiller vi ingen garantier over for dette. Vi vil til gengæld gerne stille en tilfredshedsgaranti, som i alt sin enkelthed betyder, at du får pengene retur, hvis du ikke oplever en synlig forskel ved brugen af vores produkt. 

Hos Serum Nordic har vi testet vores produkt, og af den grund ved vi, hvad det kan. Vi lægger dog stor vægt på vores kunders tilfredshed og garanterer den højeste kvalitet, og derfor tilbyder vi naturligvis tilfredshedsgaranti på vores øjenvippeserum. Er du altså ikke tilfreds med vores vippeserum til bryn og vipper, får du pengene tilbage.

ØJENVIPPESERUM DER ER GODKENDT EFTER DANSK LOVGIVNING

Der er rigtig mange fordele ved at investere i et øjenvippeserum til vipper og bryn. Først og fremmest indeholder det ingredienser, som både er bedre for din hud, din sundhed og miljøet sammenlignet med vippeserum med mere skrappe og uigennemskuelige ingredienser. Overordnet set er vores øjenvippeserum et bedre valg for dig, og vores produkt indbyder på sin vis til, at du undersøger og forholder dig mere kritisk til, hvilke produkter du bruger i ansigtet og på resten af kroppen.

 

CRUELTY FREE ØJENVIPPESERUM TIL VIPPER OG BRYN

Hos Serum Nordic dækker ”cruelty free” over, at vores produkt ikke er testet på dyr. Det er og har altid været en vigtig kamp, som nu heldigvis er slut i EU. Det er nemlig ikke lovligt for kosmetik og hudplejefirmaer at sælge, producere eller markedsføre produkter i EU, som har været testet på dyr. Det gælder både hele produktet, men også de enkelte ingredienser i produktet. Når du handler dit øjenvippeserum hos Serum Nordic, kan du altså vide dig sikker på, at hverken produktet eller ingredienserne har været testet på dyr.

Nu tænker du måske, det virker omsonst, at vi markedsfører vores øjenvippeserum som værende cruelty free, når nu dyreforsøg inden for blandt andet kosmetik og hudpleje er ulovligt. Det er det dog ikke. Tværtimod. I resten af verden er dyreforsøg ikke nødvendigvis ulovligt, så hvis du køber en billigere vippeserum til bryn og vipper fra eksempelvis Asien på eBay eller lignende, er det typisk en anden historie. Her kan du nemlig ikke vide dig sikker på, om produktet har været testet på dyr eller ej, selvom de mærker produktet ”cruelty free”.